Bilrekond

Som namnet antyder, syftar bilrekonditionering, eller bilrekond, till att återställa bilen till sitt ursprungliga skick.

Oavsett hur noggrann du är med den generella underhållet, kommer det troligen att bli nödvändigt med en bilrekonditionering förr eller senare om du vill återuppleva den underbara känslan av en helt ny bil, både på insidan och utsidan.

från 3 995;-

Komplett helrekonditionering,
polering och vaxning.

Hel bilrekonditionering, polering och vaxning – 
från 3 995 kronor

Så fungerar en bilrekond

Bilrekonditionering innebär en omfattande rengöring av din bil, som kan uppdelas i två delar: yttre och inre. Eftersom bilens utsida och insida utsätts för olika påfrestningar och har olika egenskaper, erbjuder vi på Lazerwash både invändig och utvändig bilrekonditionering till förmånliga priser.

Vår fullständiga bilrekonditionering börjar från endast 3 995 kronor och inkluderar en detaljerad rengöring som omfattar polering och vaxning av bilens exteriör. Därefter fräschas interiören upp med hjälp av en effektiv lufttryckspistol.

Innovativ och skonsam biltvätt med högtryckstvättar
av senaste teknik

Utvändig bilrekond

På vägarna är din bil ständigt utsatt för potentiella risker som kommer från dagliga påfrestningar som UV-strålning, snö, regn och sprutande grus och stenar. Dessa element kan orsaka skador på bilens lack och lämna den smutsig. Därför är det oftast klokt att vänta till våren när de mest påfrestande väderförhållandena förhoppningsvis har passerat innan du bestämmer dig för en utvändig bilrekonditionering.

När det gäller bilens exteriör inleder vi processen med att avfetta din bil för att lösa upp fet smuts, tjära, salt och andra ämnen som naturligt ackumuleras under körning. Efter att ytan är ren poleras och vaxas bilens lack för att ta bort repor och samtidigt ge den en djup, lysande glans som liknar dess ursprungliga skick.

Gör en bilrekond innan lackförsegling

Det optimala tillfället att applicera en lackförsegling på din bil är när den är helt ny, eftersom detta bevarar nybilskänslan under en längre tid. Men det är även fullt möjligt att göra det i efterhand. I det fallet är det klokt att först låta oss utföra en bilrekond för att återställa bilens ursprungliga glans och sedan applicera den extra långvariga skyddsfunktionen som en lackförsegling erbjuder.

Miljövänlig biltvätt som lever upp till hårt satta krav på
miljöfarliga kemikalier

Invändig bilrekond

Innan vi påbörjar en invändig bilrekond bör du se till att ta bort lösa föremål från bilens interiör. Detta är viktigt eftersom vi utför en djuprengöring av bilens insida med hjälp av en högeffektiv lufttryckspistol som kallas Tornado. Denna pistol tar bort smuts och damm effektivt, medan golvmattor tas ur och tvättas noggrant. Dessutom rengörs alla plastdetaljer, paneler, lister, bilklädsel, dörrkarmar och eventuellt läder för att säkerställa att din bil återfår sin bästa möjliga skick.

Miljön i fokus

På Lazerwash sätter vi miljön i första hand. Det betyder att vi strikt följer en miljövänlig approach i vår biltvätt genom att enbart använda Svanen-märkta kemikalier som uppfyller stränga krav när det gäller ekotoxicitet och nedbrytbarhet. När vi utför bilrekonditionering, är vår prioritet att skydda din lack på ett skonsamt sätt. Vi använder de mest skonsamma produkterna och de mest innovativa metoderna för att återställa din bils glans samtidigt som vi tar hållbarhet på allvar och värnar om miljön.

Så tycker kunderna om Lazerwash
rekond för bil

Redan inom en kort tid sedan vår etablering på den svenska marknaden för biltvätt och bilrekonditionering har Lazerwash mottagit tusentals positiva omdömen från nöjda kunder i Malmö och Landskrona. Lazerwash strävar efter att expandera och etablera anläggningar över hela landet.

Många bilister som har utnyttjat våra tjänster på Lazerwash framhåller särskilt:

  • Vår vänliga och hjälpsamma personal.
  • Den snabba och effektiva rengöringsprocessen.
  • Hur bilen känns som ny efter en rekonditionering.

Positiva omdömen för rekonditionering
av bil hos Lazerwash

När det kommer till kvalitet är det inget som kan matcha kundernas egna uttalanden om vår verksamhet. Här är bara några exempel på de positiva recensioner som hyllar vår service:

– ”Överträffade mina förväntningar. Fantastiskt utförd invändig rekond. Tack!”
– ”Proffsiga och vänliga, de åstadkom underverk både invändigt och utvändigt på en mycket smutsig bil. Tack!”
– ”Alltid toppklass. Varje gång vi lämnar in bilen förvånas vi över hur de kan få den att se ut som ny. Hur de lyckas rengöra den luddiga golvmattan är ett mysterium för mig, men det spelar ingen roll. Resultatet är rent och vi kommer definitivt att återkomma. Fortsätt med det goda arbetet.”