Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /customers/b/9/a/carwashing.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5413 Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /customers/b/9/a/carwashing.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5413 Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /customers/b/9/a/carwashing.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5413

Vi finns här för att underlätta din vardag

På Gane Washs borstlösa gör-det-själv-tvättanläggningar tvättar du ditt fordon borstlöst när det passar dig. Du tvättar snabbt, enkelt, billigt och miljövänligt, dygnet runt, året runt.

Vi använder endast kemikalier som är biologiskt nedbrytbara och snälla mot ditt fordon.  Resultatet blir minst lika bra som med maskintvätt eller en vanlig handtvätt.

Köp polletter 

Börja med att köpa polletter i växlaren. Vi tar emot både kontant och betalkort. Vi accepterar Visa, Mastercard, Maestro och American express. Ni kan även betala via vår App, köpa polletter mot faktura online här eller ansluta er till att bli kreditkund, läs mer om det här

Polletterna kostar 20 kr/styck inkl. moms och en pollett varar i genomsnitt i 4 minuter beroende på tvättprogram. För en normaltvätt går det åt 2-4 polletter beroende på tvättvana och fordonets storlek. Man kan när som helst byta program och bestämmer själv hur länge man skall tvätta. Dammsugning kostar en pollet och varar i ca 10 minuter. All tvättning sker på egen risk! Gane wash ansvarar ej för eventuella skador som ni orsakar på era fordon.

Verksamhetsinriktning

Att erbjuda prisbilligare, enklare och snabbare alternativ till maskintvätt, borst och handtvätt.

Anläggningsbeskrivning

Självtvättanläggning utomhus med skärmtak på gjuten platta med vattenburet frostskydd. För tvättning av personbilar med högtryck och varmvatten med automatisk schampo-, foam- och vaxdosering, samt avspolning med avkalkat och demineraliserat vatten för fläckfri självtorkning. Tvättningen startas med pollettinkast i programväljaren och utföres med högtryckspistol i centrala svingarmar i varje tvättbox. Dessa är frostskyddade genom vattencirkulation i ett slutet system.

Verksamhetsinriktning

75% av alla bilägare tvättar inte sina bilar i maskintvätt pga priset och skepsis mot det maskinella. Då tillgången på GÖR-DET-SJÄLV – tvätthallar är begränsade, sker oftast handtvätt på garageinfarter och på gatan i anslutning till bostaden vilket är förbjudet. Det får till följd att tvättkemikalier och smuts rinner ner i gatans dagvattenbrunnar och går orenat vidare ut i sjöar och vattendrag. I denna typ av anläggning kan man tvätta sitt fordon snabbare och lika billigt än maskintvätt eller som hemma, men ändå ha kontroll på vattenförbrukning, kemikalieåtgång och avloppsvatten.

Senaste inom borstlös tvätteknik

Tvätta med ett borstlöst högtryckssystem , super foam, power shampoo, hetvax, avkalkat vatten, kraftfulla dammsugare samt att alla våra tvättbås är extra breda och handikappanpassade.

Det senaste inom borstlös tvätteknik

Hetvattentvätt
Extra breda och ljusa bås
Avkalkat vatten
Dammsugare
Handikappanpassad
Miljövänlig

Varför välja oss

Våra anläggningar

Våra moderna borstlösa självtvätt anläggningar finns i Malmö och i Landskrona. Vi kommer inom kort att expandera till flera städer i Sverige.

Vårda insidan

Passa på att vårda fordonets insida. Med hjälp av våra kraftfulla dammsugare kan du enkelt suga bort allt damm och smuts på golv, säten och bagageutrymmen.

Välkommen in

På våra borstlösa självtvätt anläggningar tvättar du ditt fordon borstlöst. Du gör det snabbt, smidigt och miljövänligt.