Nu är det mer bekvämt än någonsin att alltid ha en skinande ren bil!

Lazerwash är en av Sveriges främsta biltvättar. Utmana oss gärna! Våra tvättanläggningar är tillgängliga dygnet runt. Bli inte förvånad om både du och din bil strålar lite extra efteråt. Dessutom erbjuder vi även robotbaserad tvättning.

Slipp köer eller blöta skor!

Välkommen till en helt nyskapande bilvårdsupplevelse där du slipper väntetider och att blöta ner dina skor. Här förenas modern tvätteknik med noggrant utfört manuellt för- och efterarbete för att garantera ett skinande rent resultat och återuppväcka den härliga nybilskänslan både invändigt och utvändigt. Vår snabba tvätt tar endast 7 minuter per bil, och vi hanterar upp till imponerande 60 bilar varje timme.

Men det är inte allt – vi är också ett företag som har omdefinierat reglerna för biltvätt. Vi bryr oss om dig, din bil, miljön och vår personal. Genom rättvisa priser, personlig service och en unik inriktning på detaljer skapar vi en extra njutbar upplevelse varje gång du besöker oss. Välkommen till ett bättre sätt att ta hand om din bil och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

En tvätt tar 7 minuter och vi skapar en härlig
nybilskänsla både invändigt och utvändigt.

Modernast och miljövänligast i Sverige!

Vi har nu lanserat Sveriges mest moderna och mest miljövänliga bilvårdstjänst. Vårt utbud sträcker sig bortom bara utvändig och invändig tvätt, inkluderande en mängd olika tjänster som är avsedda för att ta hand om och vårda bilar, transportbilar och lastbilar.

En tvätt tar 7 minuter och vi skapar en härlig
nybilskänsla både invändigt och utvändigt.

Vi erbjuder såväl utvändig- som invändig tvätt av bilar, transportbilar och lastbilar

Vi har nu introducerat Sveriges mest avancerade och miljövänliga bilvårdstjänst. Vårt sortiment omfattar inte bara utvändig och invändig tvätt, utan även ett brett utbud av andra tjänster som syftar till att vårda och underhålla bilar, transportfordon och lastbilar.

Precis som för vård av privatbilar för framtidens sätt att
vårda ditt företags tjänste-, transport och lastbilar här.

Vi tar även hand om era firmabilar

Oavsett storlek på din fordonsflotta, samarbetar vi med dig för att skapa ett skräddarsytt avtal. Som transportör, hantverkare eller företag med flera tjänstebilar får du möjligheten att regelbundet uppleva fördelen av att ha rena fordon.